مشاوره از چین توسط شرکت واردکننده کالا
هنگام گزینش نحوه ، باید تصمیم بگیرید که آیا لجستیک را خودتان اعمال دهید یا کار را به یک باربری برونسپاری کنید. هنگام از چین گزینههای حقیقی شما هوایی و دریایی است. اگر تجارت شما نیاز گونهای است که نیاز به تحویل سریع وجود ندارد، حمل و نقل از طریق اقیانوس ممکن است مناسب باشد. با این حال، اگر به اقلام خود به عجله و با سطحها امنیتی بالاتر نیاز دارید، حمل و نقل هوایی برای شما بهتر خواهد بود.
معمولا همه به دنبال محصولات ی ارزان و آبوناندار از چین هستند. با توجه به تجربه از چین افراد مختلف و امید جامعه، فروش محصولات بی کیفیت و ارزان به یک اقتصاد کاذب تبدیل شده است.
ورود کالاهای بی کیفیت از چین شاید در ابتدا سود لایق توجهی را نصیب برخی کسب و کارها کند، اما به مرور زمان باعث کاهش میزان مشتریان خواهد شد.
شما مشتریان عزیز میتوانید از راههای بسیار زیادی با آسان دادوستد در ارتباط باشید، آسان تجارت بهعلت شما تمامی راههای ارتباطی را راهاندازی کرده است تا شما عزیزان خرید و وابستگی راحت و آسان داشته باشید.
شما میتوانید از تلگرام آسان سوداگری از بهر ارتباط استفاده کنید و یا میتوانید از پیج اینستاگرامی کاربرد کنید در این شبکههای مجازی میتوانید هم با آسان تجارت در ارتباط باشید و هم از اخبار و موضوعها جدید با خبر شوید.
با بازرگانی آسان تجارت بیزینست رو گسترش بده و بهبود ببخش، آسان تجارت فراتر از آینده.
مدتی است زیرمجموعه جدیدی به نام «اجاره خلاصه مدت» یا «اجاره روزانه» به فایلهای اجاره مسکن تهران افزوده شده است. فایلهایی که توانستهاند مشتریانی با اهداف و سلایق متفاوت را جذب کنند. با این حال ولی بررسیهای تجارتنیوز حاکی از قیمت بالای این نوع فایلهاست.
از یک میلیارد دلار رزق نفتی خاورمیانه، سهم ایران تنها 4 درصد بوده. یک دهمِ عربستان و و یک پنجمِ عراق. لیک از دست دادن بازارهای جهانی، تنها مطلب نگرانکننده ماجرا نیست. نکته مهم این است که ایران ممکن است ظرف 8 سال آینده نه تنها همین سهم را هم نداشته باشد ایضاً به جای
چین لوازم الکترونیکی، قطعات کامیون و سایر کالاهای مصرفی را به ایران میرساند، همچنین فناوریهای سنگین و سرمایهگذاریهایی مانند شبکههای متروی تهران، تکنیک سیمان، معدن، تجهیزات حمل و نقل و... از سوی دیگر، ایران منابع طبیعی را در اختیار چین نهاد میدهد. مانند زغال سنگ، روی، سرب و البته نفت. به کوه طور خلاصه، چین در حال تجارت صنعت خود و ایران در حال تجارت منابع طبیعی خود است.
بیشتر محموله ها از طریق حمل و حمل دریایی از چین به ایران حمل می شود. بین دو کشور هنوز موجود است اما در حال حاضر به اندازه مشبع کارآمد نیست. این پل بری اوراسیا نامیده می شود و از قزاقستان و ترکمنستان می گذرد.
بر نهاد گزارش سازمان توسعه تجارت ایران، چین در سال 2017 اولین شریک و ایران بود. روانی تجاری چین به ایران به ارزش 12 میلیارد دلار وصول و 26 درصد از سهم کالاهای ی به ایران را به خویشتن اختصاص داد. از سوی دیگر، 21 درصد از صادرات ایران به ارزش کل 10 میلیارد دلار به چین فرستادن شده است. بر اساس گزارش بانک جهانی، ایران که برای چین اهمیت کمتری دارد، تنها بیست و سومین شریک ی و بیست و هفتمین همبخش صادراتی آن در سال 2016 بوده است.